Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Algemene informatie

Op deze veilingsite worden items ter veiling aangeboden ten behoeve van het Epilepsiefonds. De totale opbrengst van het verkochte item komt ten goede aan het fonds. Hebt u een vraag, neem dan contact met ons op.

Registreren

Om te bieden kunt u zich registreren. Hiervoor kunt u een account aanmaken. De voordelen van een account zijn onder andere: het volgen van de status van uw bieding, het bijhouden van uw historie en het eenvoudig inloggen.

De veilingitems

Bij elk item staat een omschrijving van het item, het huidige bod en de resterende tijd tot het einde van de veiling. Het hoogste bod wint.

Bieden

Ga naar de pagina van het item door te klikken op de knop “Meer info” onder het item van uw keuze. Op deze pagina vindt u alle informatie die belangrijk is om de hoogte van uw bod te kunnen bepalen:

· Omschrijving van het kunstwerk.
· Sluitingsdatum en sluitingstijd van de veiling.
· Het huidige bod en de hoogte van het volgende bod.

Vul een bedrag en uw gegevens in en klik op "bied". U ontvangt binnen enkele minuten een verificatie e-mail. Klik vervolgens op de verificatie link en uw bod is definitief. Wordt u overboden? Dan ontvang u direct een e-mail. U kunt dan opnieuw een bod uitbrengen. 

Wilt niet dat uw gegevens op de site zichtbaar zijn? Kies dan voor anoniem bieden. Het Epilepsiefonds kan dan nog steeds contact met u opnemen.

Een bod blijft een bod

U kunt uw bod niet verwijderen: een bod is namelijk een bindende overeenkomst. Door te bieden, verklaart u bovendien akkoord te gaan met de veilingvoorwaarden. Als u het item krijgt toegewezen, bent u ook verplicht om het te betalen en af te nemen.

Betalen

Bent u de hoogste bieder op een item? Gefeliciteerd! U ontvangt na afloop van de veiling een factuur voor de betaling van het aangekochte item. U kunt het verschuldigde bedrag betalen via een overschrijving op ons bankrekeningnummer.

Uw betaling moet binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur zijn bijgeschreven op de bankrekening van het Epilepsiefonds. Vermeld bij betalingen altijd uw factuurnummer.

Ophalen

U kunt uw item na betaling ophalen bij het Epilepsiefonds in Houten. Het Epilepsiefonds neemt hierover contact met u op om een afspraak in te plannen.